OSTEOPATIA


 

OSTEOPATIA CLASICA MATARÓ

 

L’osteopatia és un sistema de diagnosi i tractament que posa especial atenció a l’estructura del cos i als seus problemes mecànics.  En aquest sentit, examina l’individu en el seu conjunt i busca l’origen de les disfuncions que pateix, per tal d’intentar restablir les relacions adequades entre les diferents parts de l’organisme, i així preservar el seu correcte funcionament.

 

D’ACORD AMB LA TEORIA OSTEOPÀTICA:

1. Les alteracions al sistema músculo-esquelètic poden influir a la funció natural dels organs.
2. Les alteracions a la circulació dels fluids  (circulació venosa, arterial,  limfàtica, sinovial, …) afavoreixen l’aparició de disfuncions o dificulten la capacitat de recuperació dels teixits.
3. Les alteracions de la conducció nerviosa poden afectar al funcionament del sistema músculo-esquelètic i de les vísceres.

La pràctica osteopàtica, mitjançant manipulacions de l’estructura, del múscul i del teixit connectiu, contribueix a la millora de disfuncions estructurals, viscerals, neurològiques, endocrines i inmunològiques.
L’objectiu de la osteopatia serà restablir l’equilibri mecànic de l’individu respectant els principis generals de la medicina.

610 06 90 19

Carrer Sant Antoni, 41  08301 Mataró

Contacte