OSTEOPATIA


 

OSTEOPATIA CLASICA MATARÓ

 

L’osteopatia és un sistema de diagnosi i tractament que posa especial atenció a l’estructura del cos i als seus problemes mecànics.  En aquest sentit, examina l’individu en el seu conjunt i busca l’origen de les disfuncions que pateix, per tal d’intentar restablir les relacions adequades entre les diferents parts de l’organisme, i així preservar el seu correcte funcionament.

 

D’ACORD AMB LA TEORIA OSTEOPÀTICA:

1. Les alteracions al sistema músculo-esquelètic poden influir a la funció natural dels organs.
2. Les alteracions a la circulació dels fluids  (circulació venosa, arterial,  limfàtica, sinovial, …) afavoreixen l’aparició de disfuncions o dificulten la capacitat de recuperació dels teixits.
3. Les alteracions de la conducció nerviosa poden afectar al funcionament del sistema músculo-esquelètic i de les vísceres.

La pràctica osteopàtica, mitjançant manipulacions de l’estructura, del múscul i del teixit connectiu, contribueix a la millora de disfuncions estructurals, viscerals, neurològiques, endocrines i inmunològiques.
L’objectiu de la osteopatia serà restablir l’equilibri mecànic de l’individu respectant els principis generals de la medicina.

610 06 90 19

Carrer Sant Antoni, 41  08301 Mataró

Contacte

 

Contacta amb nosaltres
610 06 90 19